Bewustmaker
voor rust, ruimte en richting
Bewustmaker
voor rust, ruimte en richting

Dit zijn de HSP kenmerken


HSP kenmerken in drie lijstjes.

Ben jij hoogsensitief? Dan herken je je waarschijnlijk in deze drie lijstjes. Hoogsensitiviteit samengevat in drie lijstjes: HSP kenmerken, HSP valkuilen en HSP kwaliteiten.

Ieder hoogsensitief persoon is uniek

Hoogsensitiviteit is een eigenschap van ongeveer 20% van de bevolking, maar dat betekent niet dat elke HSP hetzelfde is. Gelukkig niet! Ieder persoon is uniek, en jij ervaart jouw hoogsensitiviteit op je eigen manier. Je hoeft je dan ook niet te herkennen in alle kenmerken die je hieronder ziet. Welke herken je wel?

HSP kenmerken

Dit zijn enkele HSP kenmerken:


Zoals elke eigenschap heeft hoogsensitiviteit kwaliteiten en valkuilen.

HSP valkuilen

Misschien heb je ze al herkend in het lijstje HSP kenmerken hierboven. Dit zijn de kenmerken waar HSPs vaak het meeste last van hebben:

HSP kwaliteiten

HSP zijn heeft ook vele voordelen, die juist ook meer naar voren komen als je leert omgaan met de valkuilen van jouw hoogsensitiviteit. Enkele voordelen of kwaliteiten als HSP:Wil je dit delen?

Bekijk ook eens het mindfulness aanbod, en het HSP aanbod.Meer inspiratie en tips:

Hoogsensitiviteit

Eén op de vijf mensen is hoogsensitief. Hoor jij daarbij? En heb je dan vooral last van de HSP valkuilen, of ook al jouw HSP kwaliteiten ontdekt? Transformeer deze misschien lastige maar mooie eigenschap tot jouw kracht!


Mindfulness

Wil je meer rust in je hoofd en leven? Stress en burn-out klachten bij de oorzaak aanpakken? Je beter kunnen concentreren en ontspannen. Leren om bewuste keuzes te maken? Dan is mindfulness misschien wel iets voor jou!


Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: