HSP coachtraject "Thuiskomen bij jezelf"

Ben jij hoogsensitief? Is hoogsensitiviteit voor jou een uitdaging? Wil je meer uit je hoogsensitiviteit halen?

Dan is dit HSP coachtraject misschien wel iets voor jou!

Wat leer je? | Resultaten | Praktisch | Wie ben ik?


 • Ben je vaak moe, overprikkeld of uitgeput?
 • Raak je overweldigd door emoties? Omdat alles zo intens bij je binnenkomt en je niet weet hoe je hier anders mee om kan gaan?
 • Lijkt je hoofd soms wel een piekerfabriek? Doe jij veel vanuit je verstand omdat je bent gaan twijfelen aan je gevoel of intuïtie?

 • Zorg jij altijd goed voor anderen, maar niet of nauwelijks voor jezelf?
 • Heb je moeite met grenzen stellen of "nee" zeggen? Bang dat je anderen teleurstelt.
 • Maak je jezelf klein? En ben je gewend jezelf weg te cijferen of aan te passen? Doe je altijd wat anderen van je verwachten? Bang om anders te zijn of jezelf te laten zien.

 • Heb je moeite met keuzes maken voor jezelf?
 • Ben jij een echte perfectionist? Moet je veel van jezelf? En is het nooit goed genoeg?
 • Heb je het idee dat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt?

Herken je één of meer van deze punten?
Wil je weer meer gemak en genieten in plaats van worstelen met het leven?
Het kan anders, echt waar!

Weet je dat je echt met je gevoeligheid kan leren omgaan?
En dat je jouw gevoeligheid zelfs in je voordeel kan gebruiken?
Zodat je met meer energie, innerlijke rust en voldoening midden in het leven kan staan!
Zet de eerste stap

Starten met een coachtraject is vaak een hele stap. Dat herken ik ook. Dat stemmetje in ons hoofd vertelt ons maar al te graag dat we alles zelf moeten oplossen. Stel jezelf dan eens deze vraag: Waar sta je over 2, 5 of zelfs 10 jaar als je zo blijft doorgaan? En wat heeft het je dan gekost aan tijd, energie en geld? En hoe zou het zijn als je nu al kan leren beter met jouw gevoeligheid om te gaan?

De eerste stap is altijd een gratis ontdekgesprek.


HSP coachtraject:
Wat leer je?

De Binnenwereld-buitenwereld methode.
= bewezen effectief.

De basis van een HSP coachtraject is de binnenwereld-buitenwereldmethode die is ontwikkeld door Antoine van Staveren. Het is een simpele en effectieve methode die je helpt om bij jezelf te blijven, en zo de chaos in de buitenwereld buiten te houden. Prikkels zoals geluiden, sferen in een ruimte, emoties en verwachtingen van andere mensen. Ze komen minder bij je binnen als je stap voor stap leert binnen te blijven. In je eigen huis.
Vaak blijkt het ook chaos in de binnenwereld. Aan drukke gedachten, beelden, intense emoties, zorgen over wat andere mensen zullen vinden, belemmerende overtuigingen. Ook in de binnenwereld ruimen we daarom op met deze methode. Om te zorgen dat je steviger staat. Als een huis.
En als je stap voor stap leert om in je binnenwereld te blijven ga je steeds meer merken dat daar ook jouw talenten en kwaliteiten liggen. En als die zichtbaar worden voor jezelf, kan je ze bewuster naar buiten brengen. Je sensitiviteit gebruiken in de dingen die je doet. En zo transformeer je jouw sensitiviteit van last tot kracht.

De binnenwereld-buitenwereld methode is bewezen effectief en heeft inmiddels al honderden HSPs geholpen.
Naast de binnenwereld-buitenwereld methode als basis, kunnen ook andere oefeningen en methoden onderdeel uitmaken van een coachtraject. Daarmee gaan we dieper in op specifieke thema's die bij jou spelen.
Wat coachees zeggen

"Ik heb heel veel geleerd tijdens het traject! Dat ik niet alleen overprikkeld raak van zintuiglijke prikkels maar ook (en misschien nog wel meer) van gedachten en emoties. Zowiezo heb ik veel meer inzicht gekregen in de impact van ~mister mind~ en (...) als ik emoties toelaat op het moment dat ze er zijn ebben ze ook weer sneller weg."

"Ik heb geleerd minder te piekeren, meer naar mijn lichaam te luisteren. Mijn gevoel er gewoon te laten zijn. Ik kom veel meer tot rust, en weet steeds beter wat ik wel en niet wil. Ik voel me ook rustiger als opvoeder van mijn kinderen."

Lees meer


Hoe zou het zijn als jij...

...eindelijk rust in je hoofd zou hebben?
...weer energie over zou hebben?
...helemaal jezelf kan zijn?


Resultaten
HSP coaching:

De coachmethode die ik gebruik heeft al honderden HSP's geholpen.
Dit kan HSP coaching je opleveren:

 • Je hebt meer energie.
 • Je hebt eindelijk rust in je hoofd.
 • Je staat steviger, met meer vertrouwen in jezelf.
 • Je staat meer in contact met je gevoel, intuitie of innerlijke wijsheid.
 • Je voelt beter wat je nodig hebt en kan je grenzen beter aangeven.
 • Je kan beter omgaan met emoties van jezelf én anderen.
 • Je staat meer ontspannen in het leven, alles lijkt meer vanzelf te gaan.Wat coachees zeggen

"Meer kracht en innerlijke rust!"

"Er is minder onzekerheid en ik pieker veel minder. Ik kan naar anderen toe ook beter mijn gevoel uitleggen. Mijn leven hoeft niet perfect te zijn. Ik ben wie ik ben en dat is goed. Voor het coachtraject was er veel schaamte. Dat is nu een stuk minder. "

"Er is nu vooral veel meer rust. Ik kan met meer afstand naar situaties kijken waardoor ik er niet helemaal in verzuip. En ik maak me veel minder druk om dingen. Het is makkelijker geworden om dingen te accepteren zoals ze zijn. Wat ik nu nog niet kan, kan ik leren. En wat vandaag niet lukt kan morgen ook."

"Meer rust, lucht en energie!"

Lees meerHet beste wat je kunt bereiken is: worden wie je bent.

Fons JansenPraktische informatie


Locatie

 • Coaching kan in de zomer buiten in de bossen bij Dorst. De precieze plek bepalen we in overleg.
 • In de winter - en in de zomer bij slecht weer - kan coaching binnen. Op een locatie vlakbij Breda Centraal Station. Of in overleg, op een andere locatie in omgeving Breda / Tilburg.
 • Ook online coaching is mogelijk. Dat doen we via ZOOM.


Tijden / Agenda

 • Het basistraject is 9 sessies. Een sessie duurt 75 minuten; met maximale uitloop tot 90 minuten. Tussen de sessies zit elke keer twee weken.
 • Afspraken maken we in overleg. We leggen onze agenda's naast elkaar om te kijken wat het beste uitkomt qua dag en tijd.
 • Je kan vaak snel starten, korte wachttijden dus.


Investering

 • De investering voor 9 sessies is €675 als je zelf betaalt. En €999 als je werkgever betaalt.
 • Dit is inclusief alle materiaal dat je meekrijgt tijdens de sessies. En mailcontact tussendoor.
 • Alle bedragen zijn BTW vrij.

Gratis ontdekgesprek

Vul onderstaand formulier in voor een gratis ontdekgesprek. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een telefonische afspraak. Zo kunnen we kennismaken en kijken we samen waar jij op dit moment last van hebt, wat jij graag wil leren en of ik je daarbij kan helpen. Ik noem het ook wel een ontdekgesprek: samen ontdekken we of het past.
De HSP coach

Hoi, ik ben Linda!

psycholoog, mindfulnesstrainer, HSP coach Linda Boon

"Herken je jezelf in het lijstje bovenin? Ik begrijp helemaal waar jij staat. Zelf heb ik daar namelijk ook gestaan. Ik weet als geen ander hoe lastig het is om hooggevoelig te zijn. Ik heb moeilijke periodes gehad van eenzaamheid, onzekerheid, vermoeidheid, depressie en burn-out. Achteraf hebben die periodes me juist geholpen omdat ik naar mezelf ging kijken en op zoek ging naar antwoorden. Mijn hoogsensitiviteit serieus nemen bleek daarin een belangrijke sleutel. Zoveel van mijn worstelingen kon ik daaraan ophangen. Puzzelstukjes vielen op hun plek. Ik volgde opleidingen, zocht hulp, en met vallen en opstaan leerde ik ermee omgaan, waardoor ik innerlijk kon groeien en ging transformeren. Dankzij diverse opleidingen die ik volgde, heb ik een methode gevonden die werkt!

Ik kan jou leren om stap voor stap om te gaan met jouw hooggevoeligheid, je gevoeligheid niet weg te stoppen, maar juist gebruik te maken van jouw sensitieve kracht. Zodat als valkuilen langzaam verdwijnen, jouw unieke HSP kwaliteiten verschijnen. Ik noem dat ook wel thuiskomen bij jezelf."

Linda is afgestudeerd econoom én psycholoog, gecertificeerd HSP begeleider én mindfulness trainer. Naast mindfulness is ze geïnspireerd geraakt door geweldloze communicatie en neurowetenschappen, focusing en nog veel meer.


Ik ben benieuwd wie jij bent! Zullen we kennismaken?
Wat anderen over mij zeggen

"Ik heb heel erg gewaardeerd dat Linda mij zelf liet denken en voelen (..). En dat ze begrijpt hoe het is om hoogsensitief te zijn."

"Het was heel prettig omdat ik voelde dat ik mezelf kon laten zien en echt helemaal mezelf kon zijn."

"Doordat Linda goed luistert naar mij en mij aan het denken zet, ook door de oefeningen, werd het voor mij een ontdekkingstocht naar mezelf. "Hoe zou het zijn als jij...

...eindelijk rust in je hoofd zou hebben?
...weer energie over zou hebben?
...helemaal jezelf kan zijn?