Bewustmaker
voor rust, ruimte en richting
Bewustmaker
voor rust, ruimte en richting


In 9 sessies "Worden wie je bent"

HSP coachtraject


HSP traject "Worden wie je bent"

In dit HSP traject leer je stap voor stap een simpele methode die je helpt om bij jezelf te blijven en prikkels buiten te sluiten. Harde geluiden, fel licht en emoties van anderen én ook je eigen gedachten hebben minder invloed op je. Met deze methode laat je HSP lasten achter je en komen je HSP kwaliteiten naar voren. Zodat jij weer kunt "worden wie je bent". Dit traject heeft al honderden HPSs geholpen.

Wil je weten of dit HSP traject iets voor jou kan betekenen? Doe dan de gratis HSP test

Ben jij hoogsensitief?
Resultaten van HSP Traject "Worden wie je bent"

Het beste wat je kunt bereiken is: worden wie je bent.

Fons Jansen

De coach

psycholoog, mindfulnesstrainer, HSP coach Linda Boon

Linda Boon is zelf HSP en heeft met vallen en opstaan geleerd ermee om te gaan. Nog steeds valt ze weleens in de valkuilen, maar ze herkent het nu eerder en weet hoe ze ermee om moet gaan. Ook heeft ze de kwaliteiten van haar hoogsensitiviteit ontdekt. En dat maakt dat ze nu meer in balans is, meer energie heeft en zin heeft om met al haar kennis en ervaring ook anderen te helpen! Ze is psycholoog, gecertificeerd HSP begeleider en mindfulness trainer. Naast mindfulness is ze geïnspireerd geraakt door geweldloze communicatie en focusing.


Praktische informatie


Traject en tijden

Het standaard traject is 9 sessies. Sessies duren ongeveer 1 uur; een sessie kan uitlopen tot maximaal 1,5 uur. En tussen twee sessies zit elke keer twee weken. Afspraken maken we in onderling overleg.


Locatie

Het HSP traject doen we in het strogebouwtje op STEK, Veilingkade 9A, 4815 HC, Breda. Het strogebouwtje is helemaal áchterin op terrein STEK. Deze locatie is per OV bereikbaar en parkeren is gratis.


Investering

Voor het traject van 9 sessies betaal je geen €790, maar nu tijdelijk €590.

Voor eventuele extra sessies is het uurtarief €70.
Bedragen zijn incl. BTW. Als je werkgever betaalt, zijn de bedragen excl, BTW.


Gratis kennismakingsgesprek

Interesse? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek van 30-45 minuten onderzoeken we samen of ik jou kan helpen met je hulpvraag.