Coaching in Breda / Tilburg / Online

Zit je op dit moment "vast"? Wil je jezelf verder ont-wikkelen?

Ik geloof dat jij over alle wijsheid en kwaliteiten beschikt om jouw dromen waar te maken. Alleen soms kom je zelf even niet verder, en heb je iemand nodig die een stukje met je meeloopt.

Zullen we samen de volgende stap zetten?

Thema's | Werkwijze | Praktisch | Over mij


Welkom!

psycholoog, mindfulnesstrainer, HSP coach Linda Boon

Mijn naam is Linda Boon. Ik ben opgeleid tot psycholoog, tot mindfulness trainer en tot HSP begeleider. Ik zit in omgeving Breda / Tilburg / Oosterhout en doe ook Online sessies. Je kunt bij mij terecht met o.a. hoogsensitiviteit, stress- of burnoutklachten, om mindfulness of zelfcompassie te leren, zelf-sabotage los te laten en je dromen waar te maken.

1-op-1 begeleiding start altijd met een gratis ontdekgesprek.Thema's

Met deze thema's kunnen we o.a. aan de slag:

"Ik merk dat ik nu veel meer mijn kwaliteiten gebruik en dat maakt alles zoveel makkelijker én geeft ook veel voldoening! Je kwaliteiten kennen én bewust gebruiken. Zo blij dat ik Linda heb leren kennen én dat ik mezelf de sessies heb gegund."
(Pauline, HSP coaching)

"In de sessies kwamen we echt tot de kern van het probleem. Fijn ook om naslag werk te hebben om het thuis rustig door te lezen, en het ook na een paar weken weer op te frissen of op te pakken."
(Anne, zelfcompassie sessies)
Zet de eerste stap

Starten met een coachtraject is vaak een hele stap. Dat herken ik ook. Dat stemmetje in ons hoofd vertelt ons maar al te graag dat we alles zelf moeten oplossen. Stel jezelf dan eens deze vraag: Waar sta je over 2, 5 of zelfs 10 jaar als je zo blijft doorgaan? En wat heeft het je dan gekost aan tijd, energie en geld? En hoe zou het zijn als je nu al stappen zet in de richting die je wilt?

De eerste stap is altijd een gratis ontdekgesprek.

Deze mensen gingen je voor

"Ik heb nu een stappenplan om echt tot de kern van problemen te komen waar ik in de dagelijkse praktijk tegenaan loop. Ben daar heel blij mee. Naast de methode die heel mooi samenvalt, is de persoonlijke aandacht van Linda heel waardevol. Je krijgt echt tijd een aandacht voor jou als persoon en ze speelt in op wat jij nodig hebt op dat moment."
(Anne, zelfcompassie sessies)

"Ik denk nu veel vaker "het zijn mijn hersenen die dit denken, het hoeft geen waarheid te zijn wat die hersenen doen". Dat helpt om afstand te nemen van ellende, en dat geeft rust. "
(Angelique, zelfcompassie sessies)

"Linda geeft je iets mee waar je zelf mee verder kan en haar rust en de ruimte tijdens de sessies buiten in het bos is echt ondersteund. Ik heb helderheid gekregen over een keuze die ik wilde maken én een methode waar ik zelf mee verder kan."
(Kathinka, keuze sessies)

Lees meer

Werkwijze

Wat kan je verwachten?

STAP 1:
Ontdekgesprek.

We starten altijd met een gratis ontdekgesprek van 30 minuten. Zo kunnen we met elkaar kennismaken en kijken of er een klik is. Verder bespreken we wat jij wil veranderen in je leven, waar je aan wil werken, en kijken we of ik je daarmee kan helpen.

Als we samen een klik voelen en ik kan je verder helpen, dan doe ik graag een voorstel. Het ontdekgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

STAP 2:
Vormgeven coachtraject.

Als we besluiten met elkaar te gaan samenwerken, stellen we in overleg een coachtraject op. Elk coachtraject is op maat gemaakt en toegespitst op jouw vraagstuk, wensen en behoeften.

Qua locatie kan je kiezen tussen buitencoaching in de bossen bij Dorst/Oosterhout. Coaching kan ook op locatie in Breda, Tilburg óf online via ZOOM. Dat scheelt je dus weer reistijd.

STAP 3:
De coachsessies.

Tijdens de coachsessies werken we stap voor stap aan het behalen van jouw doel. Ik gebruik daarbij methoden uit de HSP coachopleiding, aangevuld met geweldloze communicatie, mindfulness vaardigheden en nog meer.

Tussen de sessies werk je thuis door aan praktische opdrachten die we de daaropvolgende sessie bespreken. Ook evalueren we tussentijds hoe de coaching gaat en passen we indien nodig het traject aan.
Praktische informatie


Locatie

 • 1-op-1 begeleiding kan in de zomer buiten in de bossen bij Dorst. De precieze plek bepalen we in overleg.
 • In de winter - en in de zomer bij slecht weer - kan coaching binnen. Op een locatie vlakbij Breda Centraal Station. Of in overleg, op een andere locatie in omgeving Breda / Tilburg.
 • Ook online coaching is mogelijk. Dat doen we via ZOOM.

"Heerlijk hoor het open bos, lekker buiten!"
(Alie, zelfcompassie sessies)


Agenda

 • Afspraken maken we in overleg. Coaching doen we vaak doordeweeks overdag. Avonden en weekenden zijn soms ook mogelijk.
 • Je kan vaak snel starten, korte wachttijden dus.

"Fijn dat de locatie flexibel was, als ik ergens ver weg was kon de sessie gewoon online doorgaan en dat werkte ook prima!"
(Lisanne, HSP coaching)Tarieven

Particulier

Een losse sessie van 75-90 minuten kost €100. Bij een coachtraject krijg je korting op de sessieprijs. Je kan kiezen tussen een coachtraject van 3, 5 of 9 sessies. Ook is het mogelijk om een losse sessie te boeken (€100) of je coachtraject later uit te breiden met extra sessies. Alle tarieven zijn BTW vrij.Pakket 1

3 SESSIES

€ 291


 • Gratis ontdekgesprek

 • 3 sessies van 75-90 min.

 • Materiaal om thuis zelf verder te gaan.

Pakket 2

5 SESSIES

€ 475


 • Gratis ontdekgesprek

 • 5 sessies van 75-90 min.

 • Materiaal om thuis zelf verder te gaan.

 • Mail / Whatsapp support tussen de sessies in.

Pakket 3

9 SESSIES

€ 819


 • Gratis ontdekgesprek

 • 9 sessies van 75-90 min.

 • Materiaal om thuis zelf verder te gaan.

 • Mail / Whatsapp support tussen de sessies in.

 • Follow up: de mogelijkheid om na het traject nog een extra afspraak te plannen, op een door jou gewenst moment.

Zakelijk

Betaalt je werkgever? Neem dan contact op voor meer informatie.

Gratis ontdekgesprek

Vul onderstaand formulier in voor een gratis ontdekgesprek. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een eerste afspraak te plannen. Dit doen we doorgaans telefonisch of met beeldbellen.

Zo kunnen we vrijblijvend kennismaken en kijken we samen waar jij op dit moment tegenaan loopt, en of en hoe ik je daarbij kan helpen. Ik noem het ook wel een ontdekgesprek: samen ontdekken we of het past.
Even kennismaken

Hoi, ik ben Linda!

psycholoog, mindfulnesstrainer, HSP coach Linda Boon

Mijn rust geeft jou de ruimte. De ruimte om helemaal jezelf te zijn. Ook omdat ik goed kan luisteren. Zonder oordeel. Dat is althans wat ik vaak van anderen terughoor. Ik help je graag om zelf tot inzichten te komen, om gebruik te maken van je eigen wijsheid. Ik hou daarbij van diepgang én praktische tools. Die geef ik je dus ook als coach.

De dingen waar ik je mee kan helpen, daar heb ik zelf vaak ook mee geworsteld. Dat maakt dat ik echt naast je kan staan, je vaak nog beter kan begrijpen én sneller tot de kern kom. Jouw kern. Mijn missie is om jou de waardevolle tools te geven waar ik soms jaren naar heb gezocht. Zodat jij daar nu meteen iets aan hebt.

Ik ben afgestudeerd econoom én psycholoog, gecertificeerd HSP begeleider én mindfulness trainer. Daarnaast blijf ik altijd doorleren. Ont-wikkelen. Naast mindfulness ben ik geïnspireerd geraakt door geweldloze communicatie en neurowetenschappen, focusing en nog veel meer.


Zie je aanknopingspunten? Laten we kennismaken!
Wat anderen over mij zeggen

"De rust en ruimte die Linda heeft en geeft is heel fijn. Dat maakt dat ik dingen zei waarmee ik mezelf verraste. Dat hielp me dus om zelf tot belangrijke inzichten te komen."
(Caroline, HSP coaching)

"Coaching bij Linda is heel persoonlijk én praktisch. Ze leert je een methode, maar dan wel helemaal gericht op jou als persoon. Ze heeft alle aandacht en ruimte voor jou. Je kan vooraf én tussendoor je wensen kenbaar maken, waar Linda dan op inspeelt."
(Anne, zelfcompassie sessies)

"Linda is heel erg betrokken en heeft een luisterend oor. Ze heeft goede adviezen en inzichten."
(Pauline, HSP coaching)Hoe zou het zijn als jij...

...jouw dromen zou waarmaken?
...het even niet alleen hoeft te doen?
...vandaag nog de eerste stap zou zetten?