Bewustmaker
voor meer rust, energie en geluk

Coaching

Ontdek jouw HSP (hoogsensitief persoon) gebruiksaanwijzing met HSP coaching, leer beter omgaan met stress en voorkom een burn-out of bore-out met stress coaching, en maak je dromen waar met life coaching.

Dat kan in regio Breda, Rotterdam of Online. In de coaching gebruiken we o.a. praktische handvaten uit mindfulness, geweldloze communicatie en positieve psychologie.


Als coach help ik je graag weer beter in balans te komen, zodat je weer meer kan genieten
en beter met de uitdagingen van het leven kan omgaan


Waarmee kan ik helpen
Het is ook mogelijk om de drie coachrichtingen met elkaar te combineren binnen één coachtraject

Werkwijze


De coachsessies zijn informeel en praktisch. Tijdens de sessies creëren we helderheid in wat je wil bereiken en hoe je daar vervolgens komt. We brengen dingen meteen in de praktijk, zodat jij er thuis of op je werk mee verder kan. Tijdens de sessies gaan we ook de diepte in. Het is mijn overtuiging dat alleen door zaken bij de kern aan te pakken, ze echt gaan veranderen.

Jij blijft aan het roer staan van het coachtraject. Wat ik doe is luisteren en jou een spiegel voorhouden. Op die manier kan jij je bewust worden en komen de antwoorden soms als vanzelf naar boven. Ik rijk je onderweg ook handvaten aan en geef je oefeningen mee, die komen o.a. uit mindfulness, geweldloze communicatie en positieve psychologie.


De mogelijkheden


De coaching doen we wandelend, online of op (jouw) locatie:

Wandelcoaching: Met wandelcoaching kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Je zet stappen in de richting die voor jou belangrijk is. De wandeling zelf geeft ook energie en de natuur is als een tweede spiegel.

Online coaching: Persoonlijke begeleiding via e-mail of skype. Afstand en reistijd zijn op deze manier geen belemmering. En online coaching heeft meer voordelen.

Coaching op locatie: Persoonlijke face-to-face begeleiding. Op dit moment heb ik geen vaste coachinglocatie, ik kom graag bij jou langs in regio Breda of Rotterdam.

Wie ben ik

Ik luister naar je zonder oordeel, en mijn rust geeft jou de ruimte. Met het goed kunnen luisteren en de rust ben ik geboren. Andere dingen heb ik gaandeweg geleerd, bijvoorbeeld in de academische opleiding psychologie, de academische opleiding economie, een opleiding tot mindfulness trainer en diverse opleidingen in geweldloze communicatie. Het meeste heb ik nog geleerd van het leven met zijn ups & downs.

Mijn kracht is dan ook dat ik naast mijn kennis ook mijn eigen levenservaring meeneem in mijn methodes. De tools uit mindfulness en geweldloze communicatie die ik jou kan meegeven, pas ik zelf ook toe in mijn leven en onze gesprekken. Hierdoor ben ik nog beter in staat om naar je te luisteren en je te begrijpen en komen we sneller tot de kern.

Thema's die voorbij kunnen komen


  • stressmanagement
  • het vergroten van innerlijke rust
  • omgaan met emoties
  • loslaten van oude overtuigingen
  • doorbreken van patronen
  • omgaan met hsp of hoogsensitiviteit
  • energiemanagement (hoe krijg ik meer energie)
  • geluk (wat maakt echt gelukkig)
  • transitie van leven vanuit je hoofd, naar leven vanuit je hart

Praktische informatie


Tijden

Afspraken maken kan op elke dag, ook in avonden en weekenden.
Gesprekken duren ongeveer 1,5 uur (behalve het gratis kennismakingsgesprek, dat duurt 30-45 minuten).

Locatie

Voor wandelcoaching gaan we naar het Kralingse bos in Rotterdam, het Mastbos in Breda, of de bossen bij Dorst. In overleg kan coaching ook op een andere locatie. En bij online coaching kies jij natuurlijk helemaal zelf je locatie.

Tarieven

Particulier: €95
Zakelijk: €190
Tarieven zijn voor 1,5 uur en incl. BTW.


Gratis kennismakingsgesprek

Spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt 30-45 minuten en is om kennis met elkaar te maken. Samen onderzoeken we of ik jou kan helpen met je hulpvraag.