Bewustmaker
voor meer rust, energie en geluk
Bewustmaker
voor meer rust, energie en geluk

HSP coach, Stress coach, Life coach

Ontdek jouw HSP (hoogsensitief persoon) gebruiksaanwijzing met HSP coaching, leer beter omgaan met stress en voorkom een burn-out of bore-out met stress coaching, en maak je dromen waar met life coaching.

Dat kan in regio Breda/Oosterhout of Online. In de coaching gebruiken we o.a. praktische handvaten uit mindfulness, geweldloze communicatie en positieve psychologie.


Als coach help ik je graag weer beter in balans te komen, zodat je weer meer kan genieten
en beter met de uitdagingen van het leven kan omgaan


Wat kan ik voor je betekenen?
Het is ook mogelijk om de drie coachrichtingen met elkaar te combineren binnen één coachtraject

Werkwijze


De coachsessies zijn informeel en praktisch. Tijdens de sessies creëren we helderheid in wat je wil bereiken en hoe je daar vervolgens komt. We brengen dingen meteen in de praktijk, zodat jij er thuis of op je werk mee verder kan. Tijdens de sessies gaan we ook de diepte in. Het is mijn overtuiging dat alleen door zaken bij de kern aan te pakken, ze echt gaan veranderen.

Jij blijft aan het roer staan van het coachtraject. Wat ik doe is luisteren en jou een spiegel voorhouden. Op die manier kan jij je bewust worden en komen de antwoorden soms als vanzelf naar boven. Ik rijk je onderweg ook handvaten aan en geef je oefeningen mee, die komen o.a. uit mindfulness, geweldloze communicatie en positieve psychologie.

Wie ben ik

HSP coach Linda Boon

Ik luister naar je zonder oordeel, en mijn rust geeft jou de ruimte. Met het goed kunnen luisteren en de rust ben ik geboren. Andere dingen heb ik gaandeweg geleerd, bijvoorbeeld in de academische opleiding psychologie, de academische opleiding economie, een opleiding tot mindfulness trainer en diverse opleidingen in geweldloze communicatie. Het meeste heb ik nog geleerd van het leven met zijn ups & downs.

Mijn kracht is dan ook dat ik naast mijn kennis ook mijn eigen levenservaring meeneem in mijn methodes. De tools uit mindfulness en geweldloze communicatie die ik jou kan meegeven, pas ik zelf ook toe in mijn leven en onze gesprekken. Hierdoor ben ik nog beter in staat om naar je te luisteren en je te begrijpen en komen we sneller tot de kern.

Thema's die voorbij kunnen komen


  • stressmanagement
  • het vergroten van innerlijke rust
  • omgaan met emoties
  • loslaten van oude overtuigingen
  • doorbreken van patronen
  • omgaan met hsp of hoogsensitiviteit
  • energiemanagement (hoe krijg ik meer energie)
  • geluk (wat maakt echt gelukkig)
  • transitie van leven vanuit je hoofd, naar leven vanuit je hart

Praktische informatie


Tijden

Afspraken maken kan op elke dag, ook in avonden en weekenden.
Gesprekken duren ongeveer 1 uur (behalve het gratis kennismakingsgesprek, dat duurt 30-45 minuten).

Locatie

Regio Breda/Oosterhout en Online. Bekijk de mogelijkheden:


Tarieven

Particulier: €75
Zakelijk: €150
Tarieven zijn per uur en incl. BTW.


Gratis kennismakingsgesprek

Spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt 30-45 minuten en is om kennis met elkaar te maken. Samen onderzoeken we of ik jou kan helpen met je hulpvraag.