Bewustmaker
voor meer rust, energie en geluk

Coaching

Op sommige punten in je leven is het prettig als iemand een tijdje met je meeloopt. Als life coach kan ik je helpen met uiteenlopende onderwerpen. In de coaching gebruiken we o.a. praktische handvaten uit mindfulness, geweldloze communicatie en positieve psychologie om de antwoorden te vinden op jouw vraag.
Jouw vraag is het uitgangspunt. Ik kan je helpen met uiteenlopende onderwerpen, zoals:

 • je zit op dit moment niet lekker in je vel
 • je hebt last van stress en wilt een burn-out liever voorkomen
 • je hebt last van vermoeidheid en komt er niet achter waarom
 • je vindt het moeilijk om rust je vinden en te ontspannen
 • je loopt de hele dag door te piekeren
 • je wordt vaak overspoeld door emoties, of je kan er juist niet bij
 • je bent hoogsensitief, en wilt dat beter mee leren omgaan


Als life coach help ik je graag weer beter in balans te komen, zodat je weer meer kan genieten
en beter met de uitdagingen van het leven kan omgaan

Mijn werkwijze

De coachsessies zijn informeel en praktisch. Tijdens de sessies creëren we helderheid in wat je wil bereiken en hoe je daar vervolgens komt. We brengen dingen meteen in de praktijk, zodat jij er thuis of op je werk mee verder kan. Tijdens de sessies gaan we ook de diepte in. Het is mijn overtuiging dat alleen door zaken bij de kern aan te pakken, ze echt gaan veranderen.

Jij blijft aan het roer staan van het coachtraject. Wat ik doe is luisteren en jou een spiegel voorhouden. Op die manier kan jij je bewust worden en komen de antwoorden soms als vanzelf naar boven. Ik rijk je onderweg ook handvaten aan en geef je oefeningen mee, die komen o.a. uit mindfulness, geweldloze communicatie en positieve psychologie.


Gratis kennismakingsgesprek


Wil je meer informatie? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. We bellen 20 minuten via skype om kennis te maken en de mogelijkheden te onderzoeken. Het gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

De mogelijkheden op een rij


Wie ben ik

Ik luister naar je zonder oordeel, en mijn rust geeft jou de ruimte. Met het goed kunnen luisteren en de rust ben ik geboren. Andere dingen heb ik gaandeweg geleerd, bijvoorbeeld in de academische opleiding psychologie, de academische opleiding economie, een opleiding tot mindfulness trainer en diverse opleidingen in geweldloze communicatie. Het meeste heb ik nog geleerd van het leven met zijn ups & downs.

Mijn kracht is dan ook dat ik naast mijn kennis ook mijn eigen levenservaring meeneem in mijn methodes. De tools uit mindfulness en geweldloze communicatie die ik jou kan meegeven, pas ik zelf ook toe in mijn leven en onze gesprekken. Hierdoor ben ik nog beter in staat om naar je te luisteren en je te begrijpen en komen we sneller tot de kern.

Thema's die voorbij kunnen komen


 • stressmanagement
 • het vergroten van innerlijke rust
 • omgaan met emoties
 • loslaten van oude overtuigingen
 • doorbreken van patronen
 • omgaan met hsp of hoogsensitiviteit
 • energiemanagement (hoe krijg ik meer energie)
 • geluk (wat maakt echt gelukkig)
 • transitie van leven vanuit je hoofd, naar leven vanuit je hart

Praktische informatie


Tijden

Gesprekken duren ongeveer 1,5 uur.
Afspraken maken kan ook in avonden en weekenden.
Wij hebben korte wachttijden.

Locatie

Het adres van de locatie in Rotterdam is Aar 193, in Rotterdam (bereikbaar met OV en gratis parkeren). Voor wandelcoaching gaan we bijvoorbeeld naar het Kralingse bos in Rotterdam, of het Mastbos in Breda. Coaching kan ook op jouw locatie. En bij online coaching kies jij natuurlijk helemaal zelf je locatie.

Tarieven

Particulier: €95
Zakelijk: €190
Tarieven zijn voor 1,5 uur en incl. BTW. Voor coachtrajecten hebben wij paketten met korting, vraag naar de mogelijkheden in het gratis kennismakingsgesprek.


Gratis kennismakingsgesprek


Spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. We bellen 20 minuten via skype om kennis te maken en de mogelijkheden te onderzoeken. Het gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

Cursussen voor meer rust, energie en duurzaam geluk

Op maat gemaakt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn ook bezig met het ontwikkelen van online modules, zodat jij in je eigen tempo en waar je maar wil kan leren


Blogs met inspiratieGeluk

Vrijheid

Verbinding

Vertragen

Groen

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang inspiratie en tips voor meer rust, energie en geluk in je mailbox: