Coaching in Breda / Tilburg / Online

Zit je op dit moment "vast"? Of wil je jezelf verder ont-wikkelen?

Ik geloof dat jij over alle wijsheid en kwaliteiten beschikt om jouw dromen waar te maken. Alleen soms kom je zelf even niet verder, en heb je iemand nodig die met je meeloopt.
Zullen we samen de volgende stap zetten?

Thema's | Resultaten | Praktisch | Wie ben ik


Welkom!

Mijn naam is Linda Boon. Ik ben opgeleid tot psycholoog, tot mindfulness trainer en tot HSP begeleider. Ik zit in omgeving Breda / Tilburg / Oosterhout en coach ook Online. Je kunt bij mij terecht voor o.a. stressklachten, omgaan met emoties, zelfcompassie, hoogsensitiviteit, je dromen waarmaken, en omgaan met verschillende vormen van zelf-sabotage.

1-op-1 begeleiding start altijd met een gratis ontdekgesprek.Thema's

Met deze thema's kunnen we o.a. aan de slag:

Zet de eerste stap

Starten met een coachtraject is vaak een hele stap. Dat herken ik ook. Dat stemmetje in ons hoofd vertelt ons maar al te graag dat we alles zelf moeten oplossen. Stel jezelf dan eens deze vraag: Waar sta je over 2, 5 of zelfs 10 jaar als je zo blijft doorgaan? En wat heeft het je dan gekost aan tijd, energie en geld? En hoe zou het zijn als je nu al stappen zet in de richting die je wilt?

De eerste stap is altijd een gratis ontdekgesprek.

Resultaten
coaching:

Dit kan coaching je opleveren:

 • Je hebt meer energie.
 • Je hebt eindelijk rust in je hoofd.
 • Je voelt beter wat je nodig hebt en kan je grenzen beter aangeven.
 • Je zit weer lekker in je vel.
 • Je hebt meer vertrouwen in jezelf.
 • Je staat meer ontspannen in het leven, en kan weer genieten.Wat coachees zeggen

"Meer kracht en innerlijke rust!"

"Er is minder onzekerheid en ik pieker veel minder. Ik kan naar anderen toe ook beter mijn gevoel uitleggen. Mijn leven hoeft niet perfect te zijn. Ik ben wie ik ben en dat is goed. Voor het coachtraject was er veel schaamte. Dat is nu een stuk minder. "

"Er is nu vooral veel meer rust. Ik kan met meer afstand naar situaties kijken waardoor ik er niet helemaal in verzuip. En ik maak me veel minder druk om dingen. Het is makkelijker geworden om dingen te accepteren zoals ze zijn. Wat ik nu nog niet kan, kan ik leren. En wat vandaag niet lukt kan morgen ook."

"Meer rust, lucht en energie!"

Lees meer

Praktische informatie


Tarieven

 • De investering voor een losse sessie is €90. Bij coachtrajecten (meerdere sessies) gelden kortingen. Neem hiervoor contact op.
 • Betaalt je werkgever? Neem dan contact op voor meer informatie.
 • Alle tarieven zijn BTW vrij.


Tijden / Agenda

 • Een sessie duurt 75-90 minuten.
 • Afspraken maken we in overleg. We leggen onze agenda's naast elkaar om te kijken wat het beste uitkomt qua dag en tijd.
 • Je kan vaak snel starten, korte wachttijden dus.


Locatie

 • 1-op-1 begeleiding kan in de zomer buiten in de bossen bij Dorst. De precieze plek bepalen we in overleg.
 • In de winter - en in de zomer bij slecht weer - kan coaching binnen. Op een locatie vlakbij Breda Centraal Station. Of in overleg, op een andere locatie in omgeving Breda / Tilburg.
 • Ook online coaching is mogelijk. Dat doen we via ZOOM.

Gratis ontdekgesprek

Vul onderstaand formulier in voor een gratis ontdekgesprek. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een telefonische afspraak. Zo kunnen we kennismaken en kijken we samen waar jij op dit moment last van hebt, wat jij graag wil leren en of ik je daarbij kan helpen. Ik noem het ook wel een ontdekgesprek: samen ontdekken we of het past.
Wie ben ik

Hoi, ik ben Linda!

psycholoog, mindfulnesstrainer, HSP coach Linda Boon

Ik luister naar je zonder oordeel, en mijn rust geeft jou de ruimte. Met het goed kunnen luisteren en de rust ben ik geboren. Andere dingen heb ik gaandeweg geleerd, in de vele opleidingen die ik volgde. Het meeste heb ik nog geleerd van het leven met zijn ups & downs.

Mijn kracht is dan ook dat ik naast mijn kennis ook mijn eigen levenservaring meeneem in mijn methodes. De tools uit mindfulness en geweldloze communicatie die ik jou kan meegeven, pas ik zelf ook toe in mijn leven en onze gesprekken. Hierdoor ben ik nog beter in staat om naar je te luisteren en je te begrijpen en komen we sneller tot de kern.

Ik ben afgestudeerd econoom én psycholoog, gecertificeerd HSP begeleider én mindfulness trainer. Naast mindfulness ben ik geïnspireerd geraakt door geweldloze communicatie en neurowetenschappen, focusing en nog veel meer.


Ik ben benieuwd wie jij bent! Zullen we kennismaken?
Wat anderen over mij zeggen

"Het was heel prettig omdat ik voelde dat ik mezelf kon laten zien en echt helemaal mezelf kon zijn."

"Linda is heel erg betrokken en heeft een luisterend oor. Ze heeft goede adviezen en inzichten."Hoe zou het zijn als jij...

...eindelijk rust in je hoofd zou hebben?
...weer energie over zou hebben?
...helemaal jezelf kan zijn?