psycholoog, mindfulnesstrainer, HSP coach Linda Boon

HSP & Happy

Het HSP Transformatie Traject


 • Transformeer je hooggevoeligheid van opgave naar gave
 • Ont-dek jouw hoogsensitieve superpowers
 • Leer hoe je HSP & Happy kan zijn, en moeiteloos midden in het leven kan staan.


Herken je dit?

 • Voel je jezelf regelmatig moe, overprikkeld of uitgeput? En heb je geen idee waarom? Of weet je wel dat dit met je hooggevoeligheid te maken heeft, maar niet hoe je eruit komt?
 • Ben jij een piekeraar, pleaser of perfectionist? En heb je moeite met grenzen stellen, keuzes maken voor jezelf of zelfs weten wat je wilt of nodig hebt?
 • Hou je jezelf klein? Zo gewend als je bent om jezelf weg te cijferen of aan te passen. En heb je het idee dat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt?


Wil je niet meer moe zijn, maar fit en uitgerust?

Wil je meer moeiteloosheid in je leven of werk?

Wil je (weer) leren luisteren naar je gevoel?

Dan is dit HSP Transformatie Traject misschien wel iets voor jou!

Wat leer je in het HSP Transformatie Traject?


de 5 stappen methode

 • Je leert een makkelijke, maar krachtige methode waarmee je jouw gevoeligheid transformeert van opgave naar gave
 • Je ont-dekt zo stap voor stap de superpowers van jouw gevoeligheid

6 verdiepende thema's

 • Je leert jouw hoogsensitiviteit (nog) beter begrijpen door diep te duiken in thema's zoals het HSP Brein, EHBOverprikkeling en jouw HSP superpowers.
 • Je ontdekt zo jouw unieke gebruiksaanwijzing om jouw gevoeligheid in je voordeel te gebruiken.

7 onmisbare tools

 • Je krijg daarbij de praktische tools die elke HSP eigenlijk nodig heeft.
 • De tools hebben wortels in de wetenschap en/of geven een flinke dosis diepgang. Gewoon omdat je dat ook nodig hebt als HSP.

"Ik merk dat ik nu veel meer mijn kwaliteiten gebruik en dat maakt alles zoveel makkelijker én geeft ook veel voldoening! Je kwaliteiten kennen én bewust gebruiken. Zo blij dat ik Linda heb leren kennen én dat ik mezelf deze sessies heb gegund."

"Ik heb geleerd minder te piekeren, meer naar mijn lichaam te luisteren. Mijn gevoel er gewoon te laten zijn. Ik kom veel meer tot rust, en weet steeds beter wat ik wel en niet wil. Ik voel me ook rustiger als opvoeder van mijn kinderen."
Wat krijg je bij "HSP & Happy"?

En zo gaan we het doen:


11 Live Online Sessies

11 weken lang komen we elke week 2 uur samen. Elke sessie staat een nieuwe stap of nieuw thema centraal. Samen leren met met mij, en maximaal 5 andere HSPs. In een kleine groep dus, omdat dat veel beter past bij de meeste HSPs.

Toegang tot Online Academie

Je krijgt toegang tot de Online Academie met daarin 12 modules, inclusief testen en tools, oefeningen en overzichten, video's en voorbeelden. En: het "huiswerk". Want ik ga je vragen om elke dag te oefenen. Heel kort of wat langer.

Toegang tot Besloten Community

Je krijgt toegang tot een Besloten Community waar je je vragen kan stellen aan mij, of aan je groepsgenoten. Je kunt hier ook ervaringen delen en verder van elkaar leren. Zo kunnen we ook tussen de sessies door samen optrekken.

"Ik heb heel veel geleerd tijdens het traject! Dat ik niet alleen overprikkeld raak van zintuiglijke prikkels maar ook (en misschien nog wel meer) van gedachten en emoties. Zowiezo heb ik veel meer inzicht gekregen in de impact van ~mister mind~. En ik heb nu een veel duidelijker onderscheid tussen mijn binnenwereld en de buitenwereld. Als ik emoties toelaat op het moment dat ze er zijn ebben ze ook weer sneller weg."

Reserveer een plek


De extra's:

En dit krijg je er als bonus bij:

24/7 bereikbaar

Ik ben 24/7 bereikbaar via whatsapp voor vragen en dilemma's waar je tegenaan loopt. Zodat je snel helderheid hebt en weer verder kunt. Als dat nodig is, plannen we hiervoor een belafspraak in.

Extra info

Als antwoord op vragen, voeg ik af en toe ook nieuwe informatie, video's of oefeningen toe aan de Online Academie. Zo krijg je precies de informatie en die jij nodig hebt.Wie ben ik

psycholoog, mindfulnesstrainer, HSP coach Linda Boon

Hoi! Ik ben Linda. Mijn missie is hoogsensitieve mensen het leven makkelijker te maken én helpen hun eigen hart te volgen. Mijn wens is dat alle HSPs - naast het leren omgaan met de uitdagingen - hun unieke superpower ont-dekken. Zodat we samen van de wereld een mooiere plek kunnen maken.

Ik ben afgestudeerd psycholoog en econoom, gecertificeerd HSP begeleider en mindfulness trainer. Daarnaast ben ik o.a. geinspireerd geraakt door geweldloze communicatie en neurowetenschappen. Mijn leven lang blijf ik doorleren, of liever gezegd: loslaten. Niet alleen met de vele opleidingen die ik volg, maar ook gewoon met vallen en opstaan. En het mooie van mijn werk? Ik leer ook nog van elke training die ik maak, elke sessie die ik geef. Van elk nieuw contact dat ik aanga.

Van jou dus?

Als HSP expert & ervaringsdeskundige deel ik mijn kennis, ervaringen & de beste oefeningen, zodat andere gevoelige mensen sneller kunnen groeien op thema's waar ik zelf soms jaren mee heb geworsteld.

Wat kun je verder van mij verwachten:

"Linda straalt echt rust uit, ik ervoer daar de ruimte in om alles te zeggen wat ik wilde en die rust bracht ook een ontspannen sfeer in de groep."

"Wat ik aan jou als trainer waardeerde? Rust, kalmte, het gevoel dat ik echt mezelf kan zijn. Er is plaats voor iedereen."

Reserveer een plek


Het beste wat je kunt bereiken is: worden wie je bent.

Fons JansenPraktische informatie


Data en tijdstip


11x maandagavond, start op 23 september.
11x vrijdagochtend, start op 17 januari.

Deze training doen we in 11 opeenvolgende weken; bij schoolvakanties slaan we een week over. De sessies duren 2 uur en starten om 10:00 (ochtenden), 13:00 (middagen) of 19:30 (avonden).

Locatie

Deze training doen we live online met Zoom.
Geen reistijd dus en te volgen vanuit je eigen veilige plek.


Reserveer een plek

Reserveer je plek door hieronder te betalen.
Kies het particuliere tarief als je zelf betaalt. Kies het zakelijke tarief als je werkgever betaalt, of als je zzp / coach / trainer / therapeut / zorgverlener bent en de kennis in je werk gaat gebruiken.

De investering in jezelf:
Particulier nu tijdelijk €999 €666.
Zakelijk nu tijdelijk €1590 €999.Het beste wat je kunt bereiken is: worden wie je bent.

Fons JansenHSP & Happy in het kort

 • Transformeer je hooggevoeligheid van opgave naar gave
 • Ont-dek jouw hoogsensitieve superpowers
 • Leer hoe je HSP & Happy kan zijn, en moeiteloos midden in het leven kan staan.

Wil jij dat ook?
Reserveer je plek