psycholoog, mindfulnesstrainer, HSP coach Linda Boon

Emoties de baas

Emotie navigatie training


 • Leer luisteren naar je emoties
 • Ontdek effectieve en krachtige tools om intense emoties te managen
 • Vind emotioneel evenwicht en versterk je "positieve" emoties

Reserveer een plek

Emoties de baas

 • Heb je last van intense emoties of stemmingswisselingen?
 • Voel je juist niet zo veel en kan je ook niet echt meer genieten?
 • Heb je last van vage lichamelijke klachten en kom je hier maar niet vanaf?

 • Wil je leren alle emoties en je stemming beter te reguleren?
 • Wil je leren ruimte te maken voor je gevoel, zonder dat emoties je overspoelen?
 • Wil je leren luisteren naar wat je emoties te vertellen?

Dan is deze emotie training misschien wel iets voor jou!

Emoties reguleren, kun je leren

Emoties voelen is een levensvaardigheid. Als je het mij vraagt. Zonder emoties, voel je ook niet dat je leeft, toch? Alleen soms heb je van die momenten dat je onbedoeld uit je slof schiet, dat je helemaal in beslag wordt genomen door een emotie, of dat je – misschien onbedoeld - je emoties snel onder het tapijt schuift. Maar daarmee is die emotie niet weg.

Als je lang genoeg die negatieve of lastige emoties wegstopt, dan voel je op den duur ook die postieve of prettige emoties niet meer. Zonder boosheid, angst en verdriet, ook geen blijheid en diep geluksgevoel.

Wil jij ook emotioneel meer in evenwicht komen, ont-dekken wat je emoties je vertellen en leren hoe je omgaat met al die - soms intense - gevoelens?

Reserveer een plek
Wat leer je in Emoties de Baas?


 • je leert welke rol de 4 basisemoties spelen in jouw leven
 • je krijgt inzicht in jouw emoties, gevoelsleven en stemming
 • je ontdekt hoe je ruimte kan maken voor je emoties, zonder erdoor overspoeld te worden

 • je leert luisteren naar wat jouw emoties je vertellen
 • je ontdekt de werkelijke oorzaak achter alle emoties die je ervaart
 • je krijgt effectieve en krachtige tools om (ook opgeslagen) emoties te transformeren en los te laten

 • je ontdekt hoe je alle emoties weer in balans brengt

Wat krijg je bij Emoties de Baas?

En zo gaan we dat doen:


6 Live online Sessies

6 weken lang komen we elke week 2 uur samen met een kleine groep (maximaal 6 personen).
Elke week krijg je nieuwe informatie en oefeningen; een nieuwe stap die je in de week daarna thuis verder in de praktijk gaat brengen.

Toegang tot Online Academie

Je krijgt toegang tot de Online Academie met daarin 6 modules, waar je informatie en oefeningen kan vinden, video's en geluidsbestanden.
Met deze informatie kun je thuis verder aan de slag.

Bonus: 24/7 bereikbaar

Ik ben 24/7 bereikbaar via whatsapp en email voor vragen en dilemma's waar je tegenaan loopt. Zodat je snel helderheid hebt en weer verder kunt.
Als dat nodig is, plannen we hiervoor een belafspraak in .
Reserveer een plekWaarom deze training?

Emoties ervaren we elke dag. Bewust of onbewust. Soms als vaag gevoel op de achtergrond. Soms wordt je erdoor overspoeld, en soms schuif je ze snel onder het tapijt. Doordat we in het westen zoveel waarde hechten aan ons hoofd, verleren we vaak snel te luisteren naar ons gevoel. Zonde. Want die gevoelens geven ons waardevolle informatie. Over wat je belangrijk vindt én wat je nog los te laten hebt.

Veel mensen willen liever de moeilijke emoties niet voelen en zo snel mogelijk weg hebben. Heel begrijpelijk eigenlijk. Maar hoe hard je ook probeert om die "negatieve" emoties weg te duwen. Bewust of onbewust. Ze blijven terugkomen. En beïnvloeden zelfs je hele leven: je lichamelijke of geestelijke gezondheid, je werk of je relaties. En dat wil je natuurlijk niet.
We gaan vaak hard op zoek naar oplossingen of afleiding. En dat werkt dan tijdelijk, maar is niet de échte oplossing. Waarmee je de emoties ook werkelijk loslaat. Zodat pas echt ruimte ontstaat. Emotionele vrijheid.

Misschien sta je nu op het punt. En is er een stemmetje dat zegt dat het anders moet. Anders kan. Ook ik heb op dat punt gestaan. Meerdere keren zelfs. Ik volgde vele trainingen, therapieën, las boeken over emoties en ging ermee experimenteren. En vond zo methoden die zowel praktisch zijn als diepgang bieden. Alle kennis, ervaringen en diepe inzichten heb ik in deze online training gestopt, waarmee je stap voor stap leert luisteren naar je gevoel, intense emoties leert reguleren én (opgeslagen) emoties ook werkelijk leert loslaten.

Reserveer een plek


Weet je waaruit de sterkste emoties voortkomen? Uit een gevoel van gemist dat op een of andere manier gekoppeld is met een geluid, een geur, een beeld.

Maarten 't HartWie ben ik

psycholoog, mindfulnesstrainer, HSP coach Linda Boon

Hoi! Ik ben Linda. Mijn missie is hoogsensitieve mensen het leven makkelijker te maken én helpen hun eigen hart te volgen. Mijn wens is dat alle HSPs - naast het leren omgaan met de uitdagingen - hun unieke superpower ont-dekken. Zodat we samen van de wereld een mooiere plek kunnen maken.

Ik ben afgestudeerd psycholoog en econoom, gecertificeerd HSP begeleider en mindfulness trainer. Daarnaast ben ik o.a. geinspireerd geraakt door geweldloze communicatie en neurowetenschappen. Mijn leven lang blijf ik doorleren, of liever gezegd: loslaten. Niet alleen met de vele opleidingen die ik volg, maar ook gewoon met vallen en opstaan. En het mooie van mijn werk? Ik leer ook nog van elke training die ik maak, elke sessie die ik geef. Van elk nieuw contact dat ik aanga.

Van jou dus?

Als HSP expert & ervaringsdeskundige deel ik mijn kennis, ervaringen & de beste oefeningen, zodat andere gevoelige mensen sneller kunnen groeien op thema's waar ik zelf soms jaren mee heb geworsteld.

Wat kun je verder van mij verwachten:

"Linda straalt echt rust uit, ik ervoer daar de ruimte in om alles te zeggen wat ik wilde en die rust bracht ook een ontspannen sfeer in de groep."

"Wat ik aan jou als trainer waardeerde? Rust, kalmte, het gevoel dat ik echt mezelf kan zijn. Er is plaats voor iedereen."

Reserveer een plek


Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.

Theo MaassenPraktische informatie


Data en tijdstip


6x zaterdagochtend, start op 21 september.
6x maandagavond, start op 13 januari.

Deze training doen we in 6 opeenvolgende weken; bij schoolvakanties slaan we een week over. De sessies duren 2 uur en starten om 10:00 (ochtenden), 13:00 (middagen) of 19:30 (avonden).

Locatie

Deze training doen we live online met Zoom.
Geen reistijd dus en te volgen vanuit je eigen veilige plek.


Reserveer een plek

Reserveer je plek door hieronder te betalen.
Kies het particuliere tarief als je zelf betaalt. Kies het zakelijke tarief als je werkgever betaalt, of als je zzp / coach / trainer / therapeut / zorgverlener bent en de kennis in je werk gaat gebruiken.

De investering in jezelf:
Particulier nu tijdelijk €555 €333.
Zakelijk nu tijdelijk €777 €555.Je kan de golven niet stoppen, maar je kan wel leren surfen.

Jon Kabat-ZinnEmoties de baas in het kort

 • Leer luisteren naar je emoties: de boodschappen van binnen
 • Ontdek effectieve en krachtige tools om intense emoties te managen
 • Vind emotioneel evenwicht en versterk je "positieve" emoties

Reserveer een plek