Van druk naar geluk

Wil je meer rust in je hoofd en gelukkiger zijn? Mindfulness en verbindende communicatie kunnen daarbij helpen. Hoe? Dat leer in je in de dagcursus “Van druk naar geluk”.

Heb je soms het idee dat je geleefd wordt? Vind je dat je teveel moet van jezelf? Pieker je meer dan je zou willen? Ben je vaak moe? Heb je teveel stress? Wil je een burn-out liever voorkomen dan genezen? Dan is deze cursus voor jou!

Meteen reserveren? Scrol dan snel naar beneden.

Bij de dagcursus “Van druk naar geluk” krijg je inzichten om meer geluk in je leven en rust in je hoofd te krijgen. We gaan aan de slag met concepten en oefeningen uit mindfulness en verbindende communicatie (of geweldloze communicatie, zoals ontwikkeld door Marshall Rosenberg, zie cnvc.org). Het is een volle cursusdag, waar veel valt te leren!

rust in je hoofd

Wat leer je?

In deze cursus leer je de basis van:

 • inzicht in overtuigingen die geluk en rust in je hoofd in de weg staan
 • niet leven vanuit verwachtingen, maar meer leven vanuit wat jij wilt
 • jezelf niet vergeten
 • bewuste keuzes maken
 • zin en de onzin van je eigen gedachten uit elkaar halen
 • met compassie kijken naar je eigen gedachten
 • hoe van doen doen doen naar ZIJN je meer geluk en rust brengt
 • hoe je bewuste rust kan pakken en je daardoor beter voelt
 • enkele concepten uit mindfulness en uit verbindende communicatie
 • toepasbare technieken om meer rust in je hoofd en leven te krijgen

De dag zit vol met oefeningen waarin we aan de slag gaan met jouw eigen situatie. Je gaat naar huis met inzichten en concrete handvaten voor meer rust in je hoofd en geluk in je leven.

De cursus kan zowel een introductie zijn op mindfulness, verbindende communicatie (of geweldloze communicatie, zoals ontwikkeld door Marshall Rosenberg, zie cnvc.org), als ook een verdieping. Voor de cursus gebruiken we namelijk concepten waaraan we het meest hebben om van druk naar geluk te komen.

Wie geeft de cursus?

Linda Boon is de oprichter van Bewustmaker. Ze helpt graag anderen aan inzichten waardoor zij meer (innerlijke) rust, balans en geluk kunnen ervaren. Ze is afgestudeerd psycholoog en econoom, deed een opleiding tot mindfulness trainer en volgde diverse trainingen in verbindende communicatie.

Linda Boon

Waar en wanneer?

De cursus wordt gegeven in Rotterdam. De locatie is Djoj te Antony Duyklaan 5, Rotterdam.
De cursusdata zijn:

 • zaterdag 2 maart 2019
 • zondag 14 april 2019

De cursusdag is ongeveer tussen 10:00-12:30 en 13:30-17:00. Vanaf 09:30 zijn de deuren geopend. De cursus is inclusief onbeperkt koffie/thee. De lunch is niet inclusief, neem dus je eigen lunch mee of bezoek in de pauze een lunchzaak in de buurt. Je krijgt tijdens de cursusdag een uitgebreide syllabus, zodat je alles achteraf nog eens rustig kunt nalezen.

Bij vragen vooraf, stuur gerust een bericht via de contactpagina.

Reserveer nu een plek

Reserveren kan door hieronder de gewenste datum te kiezen en online te betalen, meer details staan in de algemene voorwaarden onderin. De investering is € 75 als je zelf betaalt (particulier) en € 150 als je werkgever betaalt (zakelijk). Maximaal 16 deelnemers kunnen zich inschrijven per cursusdag. Als je hieronder nog kan reserveren, betekent dat dat er nog plek vrij is.