Bewustmaker
mindfulness en meer voor hoogsensitviteit, stress en burn-out
Bewustmaker
voor rust, ruimte en richting

Mindfulness 1-op-1

De mindfulness training 1-op-1, persoonlijk, helemaal gericht op jouw situatie.

Een mindfulness training vermindert stress, piekeren en helpt loslaten en genieten. De training is ook effectief bij burn-out en hoogsensitiviteit.

Mindfulness 1-op-1 kan in Breda of Online.

Mindfulness training 1-op-1

Misschien wil je niet wachten op een groepstraining en wil je liever snel met mindfulness aan de slag. Misschien laat je agenda het helemaal niet toe om mee te doen met een groepstraining. Of misschien vind je het gewoon prettiger om 1-op-1 te werken dan in een groep. Je worstelt bijvoorbeeld met een thema dat je liever niet in een groep onderzoekt. Er zijn genoeg redenen waarom je de mindfulness training liever individueel wil volgen. En dat kan!
Werkwijze individuele mindfulness training

De individuele mindfulness training begint met een kennismakingsgesprek. We bespreken allereerst jouw wensen, de thema’s die op dit moment voor jou spelen en datgene waar je graag mee aan de slag wil. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag.

Tijdens de individuele mindfulness training volgen we het programma van de 8 weekse mindfulness training. Een individuele mindfulness training biedt daarnaast ruimte voor jouw persoonlijke situatie, behoeften en tijd. Wekelijks komen we samen voor een sessie van 1,5 uur. We doen verschillende ervaringsgerichte en inzichtgevende oefeningen en bespreken waar jij tegenaan loopt tijdens het oefenen thuis. Elke week aan de hand van een nieuw thema. Thuis oefenen staat ook tijdens een individuele training centraal. Dat doe je dagelijks driekwartier. Zodat je aandachtsspier steeds sterker wordt.

Zo werk je in 8 weken aan meer rust in je hoofd en balans in jouw leven.
Resultaten
mindfulness training

 • je hebt minder stress
 • je zit lekkerder in je vel
 • je geniet meer van dit moment
 • je kunt beter ontspannen
 • je ervaart meer rust
 • je slaapt beter
 • je piekert minder
 • je kunt je beter concentreren
 • je leert je eigen grenzen kennen
 • je krijgt meer zelfvertrouwen
 • je klachten nemen af
 • je krijgt meer energie

"Met mindfulness heb ik geleerd stil te staan en te luisteren
naar wat ik echt nodig heb in plaats van wat ik denk nodig te hebben."

geanonimiseerd

"Mindfulness heeft me geleerd meer te berusten in een situatie,
en niet meteen te oordelen of mezelf de schuld te geven."

geanonimiseerdDe mindfulness trainer

Linda is de oprichter van Bewustmaker:
"Ik ben ooit met mindfulness begonnen in een moeilijke periode, en werd geraakt door de eenvoud van accepteren wat er is. Tegelijkertijd is dat het moeilijkste wat er is. Het geven van mindfulness trainingen zie ik als een cadeau aan de ander, maar ook aan mezelf. Het houdt me scherp in mijn eigen proces, ik ontwikkel er compassie mee naar anderen en ook naar mezelf, en het maakt me vooral blij en dankbaar als ik anderen kan begeleiden hun eigen weg te vinden met mindfulness."

Ik ben opgeleid tot psycholoog en gecertificeerd mindfulness trainer in de hoogste categorie (VMBN categorie 1) waardoor vergoeding van de mindfulness training mogelijk is. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd HSP begeleider.


"Linda straalt echt rust uit, ik ervoer daar de ruimte in om alles te zeggen wat ik wilde (...)"

geanonimiseerd


Praktisch


8 afspraken

Voor de individuele mindfulness training komen we 8x bij elkaar. En hiervoor leggen we de agenda's naast elkaar. Elke sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Locatie

Individuele mindfulness kan in Breda of Online.

Kosten


Particulier: €650* €590*.
Zakelijk: €890* €850*
Inclusief tel. intake, 8 sessies, inspirerend werkboek en oefeningen op mp3.

* Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) een mindfulness training vanuit het aanvullende pakket. Informeer bij je zorgverzekeraar voor de voorwaarden, of check de zorgwijzer. Werkgevers vergoeden in veel gevallen ook een mindfulness training. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden.

Afspraak maken?


Hieronder kan je zelf een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek op maandagmiddagen. Kan je niet op maandagmiddag? Neem dan contact op via de contactpagina.