Mindfulness 1-op-1 / duo training

Een mindfulness training vermindert stress, piekeren en helpt loslaten en genieten. De training is ook effectief bij burn-out en hoogsensitiviteit.

De mindfulness training 1-op-1, persoonlijk, helemaal gericht op jouw situatie. Of een duo training samen met je partner, een goede vriend of vriendin, of collega.

Dit kan in Breda of Online. En zo kunnen we snel starten.

Mindfulness 1-op-1 / duo training

Misschien wil je niet wachten op een groepstraining en wil je liever meteen met mindfulness aan de slag. Misschien laat je agenda het helemaal niet toe om mee te doen met een groepstraining. Of misschien vind je het gewoon prettiger om 1-op-1 of samen met een bekende te werken dan in een groep. Er zijn genoeg redenen waarom je de mindfulness training liever individueel of samen met je partner, een vriend of vriendin of collega wil volgen. En dat kan!
Werkwijze individuele mindfulness en duo training

De individuele of duo mindfulness training begint met een kennismakingsgesprek. We bespreken allereerst 1-op-1 jouw wensen, de thema's die op dit moment voor jou spelen en datgene waar je graag mee aan de slag wil. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag.

Tijdens de individuele en duo mindfulness training volgen we het programma van de 8 weekse mindfulness training. Een individuele of duo mindfulness training biedt daarnaast ruimte voor jouw persoonlijke situatie, behoeften en tijd. Wekelijks komen we samen voor een sessie van 1,5 uur. We doen verschillende ervaringsgerichte en inzichtgevende oefeningen en bespreken waar jij tegenaan loopt tijdens het oefenen thuis. Elke week aan de hand van een nieuw thema. Thuis oefenen staat ook tijdens een individuele of duo training centraal. Dat doe je dagelijks driekwartier. Zodat je aandachtsspier steeds sterker wordt.

Zo werk je in 8 weken aan meer rust in je hoofd en balans in jouw leven.
Resultaten
mindfulness training

 • je hebt minder stress
 • je zit lekkerder in je vel
 • je geniet meer van dit moment
 • je kunt beter ontspannen
 • je ervaart meer rust
 • je slaapt beter
 • je piekert minder
 • je kunt je beter concentreren
 • je leert je eigen grenzen kennen
 • je krijgt meer zelfvertrouwen
 • je klachten nemen af
 • je krijgt meer energie

De mindfulness trainer

Linda is de oprichter van Bewustmaker:
"Ik ben ooit met mindfulness begonnen in een moeilijke periode, en werd geraakt door de eenvoud van accepteren wat er is. Tegelijkertijd is dat het moeilijkste wat er is. Het geven van mindfulness trainingen zie ik als een cadeau aan de ander, maar ook aan mezelf. Het houdt me scherp in mijn eigen proces, ik ontwikkel er compassie mee naar anderen en ook naar mezelf, en het maakt me vooral blij en dankbaar als ik anderen kan begeleiden hun eigen weg te vinden met mindfulness."

Ik ben opgeleid tot psycholoog en gecertificeerd mindfulness trainer in de hoogste categorie (VMBN categorie 1) waardoor vergoeding van de mindfulness training mogelijk is. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd HSP begeleider.


"Linda straalt echt rust uit, ik ervoer daar de ruimte in om alles te zeggen wat ik wilde (...)"

Wat deelnemers zeggen

"Mijn klachten zijn een stuk minder en ik ben me nu ook bewuster als ze terugkomen. En dat geeft me de kans om iets te doen om niet weer de neerwaartse spiraal in te gaan. Het is nu meer een opwaartse spiraal."

"Ik zorg veel beter voor mezelf dankzij deze training. Ik heb gemerkt hoe belangrijk tijd voor mezelf is, en dat ik daarmee ook een fijner mens ben voor anderen."

"Ik gun mezelf meer rust. Met kalmte doe je vaak meer dan met stress."

"Ik kan nu beter grenzen stellen."

"Ik slaap weer!"

Lees meer

Praktisch


mindfulness 1-op-1 / duo training • 8 sessies van 1,5 uur
 • inspirerend werkboek
 • meditaties op mp3
 • veel ruimte voor persoonlijke situatie en wensen

Data: Doordeweeks
Tijdstip: Overdag
Locatie: Online of Breda

Kosten 1-op-1:
€850 particulier
€1490 zakelijk

Kosten duo (pp):
€550 particulier
€990 zakelijk
Gratis kennismaken

Heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om vrijblijvend kennis te maken. We kijken samen of de training past bij wat je zoekt. En daarna kunnen we snel aan de slag.