Bewustmaker
HSP & Mindfulness+
Bewustmaker
HSP & Mindfulness+

Life coaching

Wil je een leven met meer geluk, meer betekenis? Wil je meer helderheid over wie je bent en wat je wilt? Wil je beter in balans zijn? Wil je leren hoe je met obstakels kan omgaan? En meer het leven gaan leiden dat bij jou past?

Misschien is life coaching bij Bewustmaker iets voor jou.

Life coaching

Life coaching kan helpen als alles al goed gaat, en je wilt nog meer uit het leven halen: meer geluk, meer betekenis, meer succes in het bereiken van doelen, meer vervullende relaties. Life coaching kan ook heel waardevol zijn als je juist een moeilijke periode doormaakt. Dan besteden we in de life coaching aandacht aan het omgaan met die moeilijke periode én kijken we hoe je daar beter en sterker uitkomt.

Mogelijke vragen:

 • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
 • Wat maakt mij écht gelukkig?
 • Wat is mijn doel of droom in dit leven?
 • Hoe kan in mijn droom waarmaken? (hoe groot of klein die droom ook is)
 • Hoe kan ik het beste omgaan met tegenslagen en moeilijke situaties in het leven?

 • Hoe kan ik assertief mijn grenzen stellen met respect voor de ander?
 • Hoe krijg ik meer zelfvertouwen?
 • Hoe kan ik beter omgaan met mijn perfectionisme?
 • Hoe verbeter ik mijn relaties en communicatie?
 • Hoe heb ik minder stress en meer balans en plezier?

 • Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn doelen behaal?


We leven in een moderne wereld waar alles steeds sneller, drukker en voller wordt. In de waan van de dag vergeten we daarom makkelijk onszelf. En in onze keuzes laten we ons leiden door anderen. Dan is het niet gek als je niet helemaal je eigen leven leeft. Je hebt misschien een baan die niet bij je past, of je door een drukke baan geen tijd om leuke dingen te doen. Of je hebt je droom of passie wel helder, maar laat je tegenhouden door allemaal obstakels die je ziet.
Het beste wat je kunt bereiken is: worden wie je bent.

Fons JansenLife coaching

De volgende onderdelen komen in een life coaching traject zeker langs:Doelstelling

Doelstelling

We beginnen een coachtraject met jouw doelstelling. Waar sta je nu? En waar wil je heen? We kijken ook altijd of het doel zorgt voor balans in jouw leven. Want wel zo fijn als dat doel je meer voldoening of innerlijke rust zal geven.

Bewustwording

Bewustwording

In het traject werken we aan bewustwording. Meer bewust zijn van wie we zijn en wat we willen. Meer bewust van obstakels die we tegenkomen en hoe we hiermee omgaan. Dit doen we met mindfulness en geweldloze communicatie.

Verandering

Verandering

Bewustwording is de eerste stap naar verandering. Stap voor stap gaan we nu verder naar waar je op uit wil komen.

Persoonlijk-leiderschap

Regie over je eigen leven

Je krijgt je streeds meer regie over je eigen leven en je wordt steeds meer jezelf. Je laat belemmerende patronen los, weet steeds beter hoe je met obtakels kan omgaan en maakt bewuste keuzes die bij je passen.


Gratis kennismakingsgesprek

Spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt 30-45 minuten en is om kennis met elkaar te maken. Samen onderzoeken we of ik jou kan helpen met je hulpvraag.

Werkwijze


De coachsessies zijn informeel en praktisch. Tijdens de sessies creëren we helderheid in wat je wil bereiken en hoe je daar vervolgens komt. We brengen dingen meteen in de praktijk, zodat jij er thuis of op je werk mee verder kan. Tijdens de sessies gaan we ook de diepte in. Het is mijn overtuiging dat alleen door zaken bij de kern aan te pakken, ze echt gaan veranderen.

Jij blijft aan het roer staan van het coachtraject. Wat ik doe is luisteren en jou een spiegel voorhouden. Op die manier kan jij je bewust worden en komen de antwoorden soms als vanzelf naar boven. Ik rijk je onderweg ook handvaten aan en geef je oefeningen mee, die komen o.a. uit mindfulness, geweldloze communicatie en positieve psychologie.

Wie ben ik

HSP coach Linda Boon

Ik luister naar je zonder oordeel, en mijn rust geeft jou de ruimte. Met het goed kunnen luisteren en de rust ben ik geboren. Andere dingen heb ik gaandeweg geleerd, bijvoorbeeld in de academische opleiding psychologie, de academische opleiding economie, een opleiding tot mindfulness trainer en diverse opleidingen in geweldloze communicatie. Het meeste heb ik nog geleerd van het leven met zijn ups & downs.

Mijn kracht is dan ook dat ik naast mijn kennis ook mijn eigen levenservaring meeneem in mijn methodes. De tools uit mindfulness en geweldloze communicatie die ik jou kan meegeven, pas ik zelf ook toe in mijn leven en onze gesprekken. Hierdoor ben ik nog beter in staat om naar je te luisteren en je te begrijpen en komen we sneller tot de kern.

Praktische informatie


Tijden

Afspraken maken kan op elke dag, ook in avonden en weekenden.
Gesprekken duren ongeveer 1 uur (behalve het gratis kennismakingsgesprek, dat duurt 30-45 minuten).

Locatie

Regio Breda/Oosterhout en Online. Bekijk de mogelijkheden:


Tarieven

Particulier: €75
Zakelijk: €150
Tarieven zijn per uur en incl. BTW.


Gratis kennismakingsgesprek

Spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt 30-45 minuten en is om kennis met elkaar te maken. Samen onderzoeken we of ik jou kan helpen met je hulpvraag.