Bewustmaker
voor meer rust, energie en geluk

Life coaching

Wil je een leven met meer geluk, meer betekenis? Wil je meer helderheid over wie je bent en wat je wilt? Wil je beter in balans zijn? Wil je leren hoe je met obstakels kan omgaan? En meer het leven gaan leiden dat bij jou past?

Misschien is life coaching bij Bewustmaker iets voor jou.

Life coaching

Life coaching kan helpen als alles al goed gaat, en je wilt nog meer uit het leven halen: meer geluk, meer betekenis, meer succes in het bereiken van doelen, meer vervullende relaties. Life coaching kan ook heel waardevol zijn als je juist een moeilijke periode doormaakt. Dan besteden we in de life coaching aandacht aan het omgaan met die moeilijke periode én kijken we hoe je daar beter en sterker uitkomt.

Mogelijke vragen:

 • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
 • Wat maakt mij écht gelukkig?
 • Wat is mijn doel of droom in dit leven?
 • Hoe kan in mijn droom waarmaken? (hoe groot of klein die droom ook is)
 • Hoe kan ik het beste omgaan met tegenslagen en moeilijke situaties in het leven?

 • Hoe kan ik assertief mijn grenzen stellen met respect voor de ander?
 • Hoe krijg ik meer zelfvertouwen?
 • Hoe kan ik beter omgaan met mijn perfectionisme?
 • Hoe verbeter ik mijn relaties en communicatie?
 • Hoe heb ik minder stress en meer balans en plezier?

 • Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn doelen behaal?


We leven in een moderne wereld waar alles steeds sneller, drukker en voller wordt. In de waan van de dag vergeten we daarom makkelijk onszelf. En in onze keuzes laten we ons leiden door anderen. Dan is het niet gek als je niet helemaal je eigen leven leeft. Je hebt misschien een baan die niet bij je past, of je door een drukke baan geen tijd om leuke dingen te doen. Of je hebt je droom of passie wel helder, maar laat je tegenhouden door allemaal obstakels die je ziet.

Life coaching

De volgende onderdelen komen in een life coaching traject zeker langs:Doelstelling

Doelstelling

We beginnen een coachtraject met jouw doelstelling. Waar sta je nu? En waar wil je heen? We kijken ook altijd of het doel zorgt voor balans in jouw leven. Want wel zo fijn als dat doel je meer voldoening of innerlijke rust zal geven.

Bewustwording

Bewustwording

In het traject werken we aan bewustwording. Meer bewust zijn van wie we zijn en wat we willen. Meer bewust van obstakels die we tegenkomen en hoe we hiermee omgaan. Dit doen we met mindfulness en geweldloze communicatie.

Verandering

Verandering

Bewustwording is de eerste stap naar verandering. Stap voor stap gaan we nu verder naar waar je op uit wil komen.

Persoonlijk-leiderschap

Regie over je eigen leven

Je krijgt je streeds meer regie over je eigen leven en je wordt steeds meer jezelf. Je laat belemmerende patronen los, weet steeds beter hoe je met obtakels kan omgaan en maakt bewuste keuzes die bij je passen.


Gratis kennismakingsgesprek

Spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt 30-45 minuten en is om kennis met elkaar te maken. Samen onderzoeken we of ik jou kan helpen met je hulpvraag.
Het beste wat je kunt bereiken is: worden wie je bent.

Fons JansenWerkwijze


De coachsessies zijn informeel en praktisch. Tijdens de sessies creëren we helderheid in wat je wil bereiken en hoe je daar vervolgens komt. We brengen dingen meteen in de praktijk, zodat jij er thuis of op je werk mee verder kan. Tijdens de sessies gaan we ook de diepte in. Het is mijn overtuiging dat alleen door zaken bij de kern aan te pakken, ze echt gaan veranderen.

Jij blijft aan het roer staan van het coachtraject. Wat ik doe is luisteren en jou een spiegel voorhouden. Op die manier kan jij je bewust worden en komen de antwoorden soms als vanzelf naar boven. Ik rijk je onderweg ook handvaten aan en geef je oefeningen mee, die komen o.a. uit mindfulness, geweldloze communicatie en positieve psychologie.


De mogelijkheden


De coaching doen we wandelend, online of op (jouw) locatie:

Wandelcoaching: Met wandelcoaching kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Je zet stappen in de richting die voor jou belangrijk is. De wandeling zelf geeft ook energie en de natuur is als een tweede spiegel.

Online coaching: Persoonlijke begeleiding via e-mail of skype. Afstand en reistijd zijn op deze manier geen belemmering. En online coaching heeft meer voordelen.

Coaching op locatie: Persoonlijke face-to-face begeleiding. Op dit moment heb ik geen vaste coachinglocatie, ik kom graag bij jou langs in regio Breda of Rotterdam.

Praktische informatie


Tijden

Afspraken maken kan op elke dag, ook in avonden en weekenden.
Gesprekken duren ongeveer 1,5 uur (behalve het gratis kennismakingsgesprek, dat duurt 30-45 minuten).

Locatie

Voor wandelcoaching gaan we naar het Kralingse bos in Rotterdam, het Mastbos in Breda, of de bossen bij Dorst. In overleg kan coaching ook op een andere locatie. En bij online coaching kies jij natuurlijk helemaal zelf je locatie.

Tarieven

Particulier: €95
Zakelijk: €190
Tarieven zijn voor 1,5 uur en incl. BTW.


Gratis kennismakingsgesprek

Spreekt dit je aan? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt 30-45 minuten en is om kennis met elkaar te maken. Samen onderzoeken we of ik jou kan helpen met je hulpvraag.

Cursussen

Op maat gemaakt voor zowel particulieren als bedrijven. Met praktische mindfulness, geweldloze communicatie en positieve psychologie.


Coaching

Persoonlijke begeleiding is ook mogelijk bij Bewustmaker: coaching voor HSP (hoogsensitief persoon), stress & burn-out en andere uitdagingen.Alle blogcategorieënGeluk

Vrijheid

Verbinding

Vertragen

Groen

HSP

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: