Bewustmaker
voor rust, ruimte en richting
Bewustmaker
voor rust, ruimte en richting

HSP coach Breda

Ik geloof dat jij over alle wijsheid en kwaliteiten beschikt om jouw dromen waar te maken. Alleen soms loopt je even vast, en heb je iemand nodig om je daaraan te herinneren.

Is hoogsensitief (HSP) zijn voor jou een uitdaging?

Herken je dit?
Wil je weer meer gemak en genieten in plaats van worstelen met het leven?
Het kan anders, echt waar!

Weet je dat je echt met je gevoeligheid kan leren omgaan?
En dat als de valkuilen langzaam verdwijnen, jouw unieke HSP kwaliteiten verschijnen
Zodat je met meer energie, innerlijke rust en voldoening midden in het leven kan staan.

Wil jij helemaal worden wie jij bent?
Daarbij kan ik je helpen.

Hoi, ik ben Linda!

psycholoog, mindfulnesstrainer, HSP coach Linda Boon

"Ik begrijp helemaal waar jij staat. Zelf heb ik daar namelijk ook gestaan. Ik weet als geen ander hoe lastig het is om hooggevoelig te zijn. Ik heb moeilijke periodes gehad van eenzaamheid, onzekerheid, vermoeidheid, depressie en burn-out. Achteraf hebben die periodes me juist geholpen omdat ik naar mezelf ging kijken en op zoek ging naar antwoorden. Mijn hoogsensitiviteit serieus nemen bleek daarin een belangrijke sleutel. Zoveel van mijn worstelingen kon ik daaraan ophangen. Puzzelstukjes vielen op hun plek. Ik volgde opleidingen, zocht hulp, en met vallen en opstaan leerde ik ermee omgaan, waardoor ik innerlijk kon groeien en ging transformeren. Dankzij diverse opleidingen die ik volgde, heb ik een methode gevonden die werkt!

Ik kan jou leren om stap voor stap om te gaan met jouw hooggevoeligheid, je gevoeligheid niet weg te stoppen, maar juist gebruik te maken van jouw sensitieve kracht. Zodat als valkuilen langzaam verdwijnen, jouw unieke HSP kwaliteiten verschijnen. En jij weer helemaal kan worden wie je bent!"

Linda is psycholoog, gecertificeerd HSP begeleider en gecertificeerd mindfulness trainer. Naast mindfulness is ze geïnspireerd geraakt door geweldloze communicatie en focusing.


Ik ben benieuwd wie jij bent! Zullen we kennismaken?Hoe zou het zijn om helemaal jezelf te zijn?HSP coach Breda

De mogelijkheden: van een losse coachsessie tot een compleet traject om weer helemaal te "worden wie je bent". Dit traject heeft al honderden HSPs geholpen beter om te gaan met hun sensitiviteit en hun eigen weg hierin te vinden.

HSP coaching, losse sessie

Helemaal gericht op jouw situatie

Of je nu een heel specifieke vraag hebt, of even totaal de weg kwijt bent. Je kan altijd beginnen met een losse coachsessie. Of boek een opfrissessie als je even bent vastgelopen. Wat je vraag ook is, wat jij nu nodig hebt staat centraal.

  • één sessie van 75 min (met uitloop tot 90 min.)
  • alle aandacht voor jouw situatie of vraag

De investering in jezelf voor een losse sessie bedraagt nu geen €90, maar tijdelijk €70.

HSP coachtraject

In 9 sessies "Worden wie je bent"

In dit 1-op-1 HSP traject leer je stap voor stap een simpele methode die je helpt om bij jezelf te blijven en prikkels buiten te sluiten. Harde geluiden, fel licht en emoties van anderen hebben minder invloed op je. En je leert ook omgaan met je eigen emoties en gedachten. Valkuilen verdwijnen en jouw unieke HSP kwaliteiten verschijnen, zodat jij helemaal kunt worden wie jij bent.

  • 9 sessies van 75 min (met uitloop tot 90 min.)
  • jouw doelstellingen als uitgangspunt
  • met oefeningen voor thuis, zodat je de nieuwe vaardigheden meteen in je leven integreert

Dit traject heeft al honderden HSPs geholpen. Wil je weten of dit HSP traject iets voor jou kan betekenen? Doe dan de gratis HSP test

De investering in jezelf voor dit traject van 9 sessies bedraagt nu geen €790, maar tijdelijk €590.Wat kan HSP coaching voor jou betekenen?

Praktische informatie


Locatie

Coaching kan op locatie in Breda, of buiten in de bossen, en op verzoek kan ik ook bij je thuis langskomen in omgeving Breda.

Investering

Losse sessie (75min): €90 €70
Compleet coachtraject (9 sessies): €790 €590

Interesse?

Maak dan een afspraak voor een gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek. In dit gesprek van 30 minuten onderzoeken we samen of ik jou kan helpen met je hulpvraag.

Hieronder kan je zelf je afspraak inplannen op maandagmiddagen. Kan je niet op maandagmiddag? Neem dan contact op via de contactpagina.