Bewustmaker
voor rust, ruimte en richting
Bewustmaker
voor rust, ruimte en richting

HSP analyse

Misschien weet je al langer dat je HSP bent, misschien twijfel je nog. Heb je last van stress en overprikkeling, heftige emoties, vermoeidheid, piekeren of perfectionisme? Tijdens deze persoonlijke HSP analyse leer je wat dit te maken heeft met hoogsensitiviteit.

Voor deze HSP analyse vul je eerst de HSP 3-in-1 test in. Die gebruiken we als leidraad.


HSP analyse

Aan de hand van jouw ingevulde test en wetenschappelijk feiten kijken we samen hoe jouw hoogsensitieve brein werkt, en wat de valkuilen en kwaliteiten hiervan zijn. We staan uitgebreid stil bij jouw HSP kwaliteiten, je kan al je vragen stellen, én je krijg ook tips hoe je beter met de uitdagingen van jouw hoogsensitiviteit kan omgaan.

Voor deze HSP analyse vul je eerst de HSP 3-in-1 test in. Die gebruiken we als leidraad.
Tijdens deze afspraak ontdek je o.a.:

Je leert jezelf beter begrijpen, en accepteren. Puzzelstukjes vallen vaak op hun plaats. En dit is een belangrijke eerste stap naar verandering.

En, je gaat niet alleen naar huis met kennis en inzichten, maar krijgt ook meteen praktische tips mee om met je hoogsensitiviteit om te gaan.

Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen.

Albert Einstein

De coach

psycholoog, mindfulnesstrainer, HSP coach Linda Boon

Linda Boon is zelf HSP. Haar hoogsensitiviteit serieus nemen bleek voor haar een belangrijke sleutel. Zoveel worstelingen kon ze daaraan ophangen. Puzzelstukjes vielen op hun plek. En ze ontdekte ook de kwaliteiten van haar hoogsensitiviteit. Haar wens is om anderen te helpen die kwaliteiten in zichzelf ook te zien, te helpen die beter te benutten, én te helpen omgaan met de uitdagingen van hoogsensitiviteit.
Linda is eco-psycholoog, gecertificeerd HSP begeleider en mindfulness trainer. Naast mindfulness is ze geïnspireerd geraakt door geweldloze communicatie en focusing.


Praktische informatie


Locatie

Een HSP analyse kan Online via Zoom, op onze locatie in Breda, of in overleg op een andere locatie.


Kosten

De HSP analyse duurt 75 min (met uitloop tot 90 min) en kost geen €99, maar nu tijdelijk €49

Interesse?

Wil je graag een persoonlijke HSP analyse, vul dan onderstaand formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.