Bewustmaker
voor rust, ruimte en richting
Bewustmaker
voor rust, ruimte en richting


1-op-1 sessie

HSP analyse


HSP analyse

Misschien weet je al langer dat je HSP bent, misschien twijfel je nog. Heb je last van overprikkeling, intense emoties, onzekerheid, faalangst of perfectionisme? Tijdens deze persoonlijke HSP analyse leer je alles over de werking van het hoogsensitieve brein, aan de hand van de wetenschap. En je krijgt praktische tips en adviezen mee om met je hoogsensitiviteit om te gaan.

Ben jij hoogsensitief?
Tijdens deze afspraak ontdek je o.a.:

Hierdoor ga je deze eigenschap van jezelf beter begrijpen, en meer accepteren. En dit is een belangrijke eerste stap voor verandering.

Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen.

Albert Einstein

De coach

psycholoog, mindfulnesstrainer, HSP coach Linda Boon

Linda Boon is zelf HSP en heeft met vallen en opstaan geleerd ermee om te gaan. Nog steeds valt ze weleens in de valkuilen, maar ze herkent het nu eerder en weet hoe ze ermee om moet gaan. Ook heeft ze de kwaliteiten van haar hoogsensitiviteit ontdekt. En dat maakt dat ze nu meer in balans is, meer energie heeft en zin heeft om met al haar kennis en ervaring ook anderen te helpen! Ze is psycholoog, gecertificeerd HSP begeleider en mindfulness trainer. Naast mindfulness is ze geïnspireerd geraakt door geweldloze communicatie en focusing.


Praktische informatie


Locatie

De analyse doen we in het strogebouwtje op STEK, Veilingkade 9A, 4815 HC, Breda. Het strogebouwtje is helemaal áchterin op terrein STEK. Deze locatie is per OV bereikbaar en parkeren is gratis.


Tarieven

Particulier: €66
Zakelijk: €99

Tarieven zijn incl. BTW.


Gratis kennismakingsgesprek

Interesse? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek van 30-45 minuten onderzoeken we samen of ik jou kan helpen met je hulpvraag.