Bewustmaker
voor rust, ruimte en richting
Bewustmaker
voor rust, ruimte en richting

Gratis empathie sessie

Deze coronatijd betekent voor veel mensen angst, onzekerheid en eenzaamheid. Het kan dan helpen als er iemand naar je luistert. Je kan even je verhaal kwijt en dat kan opluchten. Daarom in deze moeilijke tijd: gratis online empathie sessies.


Voor wie

Het kan van alles zijn waardoor dit een moeilijke tijd voor je is, bijvoorbeeld:


Wat is empathie

Empathie betekent inleven. Ik bied je hier aan om oprecht naar je te luisteren en je zo te ondersteunen in deze uitdagende tijd. Empathie betekent onder andere dat ik naar je luister, zonder je (ongevraagd) adviezen te geven, zonder te oordelen puur vanuit mijn intentie om bij te dragen aan jou.

Aangezien empathische vaardigheden als mindfulness trainer en coach zeer waardevol zijn, help je mij er ook mee door met jou in gesprek te gaan.

Dus: omdat jij dat kan gebruiken én omdat je mij ermee helpt.


Door wie

Linda van Bewustmaker is psycholoog, mindfulness trainer, en HSP coach

Je kan ook een empathie sessie doen met Niels. Niels van Strohplatz is trainer geweldloze communicatie.

Geweldloze communicatie trainer Niels Gorisse

Hoe het werkt

We hebben in de avond tussen 19.30u en 20.30u gereserveerd voor de gesprekken. Als je graag een empathie sessie wilt, maar deze tijd komt je niet uit, neem dan contact op via de contactpagina.

Hiernaast kun je een afspraak inboeken. Je krijgt dan vantevoren (op de dag zelf) een e-mail met daarin een link. Klik op deze link vlak voor het tijdstip en ik bied je dan circa een uur tijd en ruimte voor alles wat er speelt.

We bellen via internet met beeld. Als je liever niet met beeld belt, geef dat dan in het opmerkingenveld aan.

Aanmelden