Bewustmaker
voor meer rust, energie en geluk

Cursussen

Cursussen voor meer rust, energie en duurzaam geluk. Met praktisch toepasbare mindfulness, geweldloze communicatie en positieve psychologie. Op maat gemaakt voor zowel particulieren als bedrijven.


Cursusaanbod

Cursussen op maat voor persoonlijke ontwikkeling en bewuste groei. In onze cursussen combineren wij mindfulness, geweldloze communicatie en positieve psychologie. Wij zijn ook bezig met het ontwikkelen van online modules, zodat jij in je eigen tempo en waar je maar wil kan leren.

De sleutel tot bewuste groei


Een belangrijk onderdeel van onze cursussen is dat je niet alleen leert door nieuwe kennis op te doen, maar ook leert door zelf te ervaren. Dat is volgens ons de sleutel tot bewuste groei.

Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn

Benjamin Franklin


Gratis kennismakingsgesprek


Interesse in één van de cursussen of een maatwerk training? Maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek. We bellen 20 min via skype om kennis te maken en de mogelijkheden te onderzoeken. Het gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

Coaching

Persoonlijke begeleiding is ook mogelijk bij Bewustmaker: coaching voor HSP (hoogsensitief persoon), stress & burn-out en andere uitdagingen.


Blogs met inspiratieGeluk

Vrijheid

Verbinding

Vertragen

Groen

HSP

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: